Idag

Som vanligt har vår klass gjort om schemat. Idag var jag dock inte så involverad. I alla fall, det känns som att det kommer bli okej =) Slutar strax efter 10 på torsdagar och tidigt på fredagar med, så kommer hinna till Sigfrid =)

Fullt upp har det varit och kommer det vara ett tag till. Många uppstarter och många läxor.

Kort sammanfattning av livet innan skolan börjar igen



* Mobiluppbyte

Jag fick min K770i utbytt mot en grön K850i! Jag tittade på den mobilen när jag skulle köpa men hade inte råd, nu fick jag den gratis!


Gamla
 


Nya



* Dyr gårdag

 Igår betalade jag en stor summa pengar för linser mm. Ibland kan man ju undra om man inte borde protestera när man betalar 595:- för att sitta i en stol en kvart och bli lyst i ögonen och sedan få veta att ögonen inte har ändrat sig... Jag tröstade mig med att köpa en fin klänning jag länge har velat köpa. Och lugn, det låter inte så hemskt dyrt som det var. Från att tidigare ha kostat runt tusenlappen, fick jag den för 200:- .




* Älskling på äventyr

Sigfrid ska segla över Atlanten i vår. Från USA, till Azorerna till Sverige. Några saker gör mig ledsen, några gör mig glad. Det som gör mig ledsen är att för mig som är totalt oinsatt i segling ser detta som ett mycket farofyllt äventyr. Atlanten känns enorm och våldsam. Sedan kommer han missa min studentbal, min student och allt annat som tillhör den perioden av mitt liv. Han har ju varit med i min gymnasieresa från första början och nu missar han slutet. Mer än två månader är en lång stund det med...

Samtidigt är jag otroligt glad för hans skull! Han verkar så lycklig och det gör mig så glad! Jag unnar honom verkligen äventyret för att bryta av i en vardag som han verkar vara lite trött på. Sen är det ju också så att vi tyvärr inte har en aning om vad ödet har gjort med våra vägar nästa vår. Har vi riktigt oflyt kanske vi inte är tillsammans, men jag tror (och hoppas framförallt) inte på det scenariot, och då vore det ju rent ut sagt fördjävligt om han hade tackat nej för min skull. Så jag är glad att han tog det beslut han gjorde, dessutom blir det ju bra träning att vara ifrån varann så länge.

Men jag kommer saknar honom!


* Snart studenten?

Som tidigare nämnts börjar jag mitt sista år i gymnasiet, och det faktiskt idag.  Det känns förväntansfull och läskigt. Hur kommer jag klara kurserna? Hur kommer jag klara trycket från mig själv att prestera? Hur kommer jag att klara allt annat? Projektarbetet?! Ja frågorna är många och jag kommer inte kunna svara på dem förrän allt är över.Vad läskigt det känns att inte veta vad som händer sen till 100%. Förut har man ju alltid vetat att "jaha, då är det skola igen nästa år". Men nu ligger världen framför våra fötter.Så nu, lilla värld får du passa dig! NV06 släpps snart fria från skolsalarna för att göra dig osäker!

Tidig morgon

Klev upp 5.45 i morse. Eller tja, vaknade då i alla fall. 7 gick Sigfrid, 8 gick tåget, 9.30 landade jag på stationen, 11 bär det av till IKEA. Någon gång när vi kommer hem åker jag till Krügers för att titta på deras kattunge, 18.20 ringer jag Julle.

Saknar Sigfrid från 06.50 till fredag 20.30.

Hos sötnos

Nu är jag hos min älskade vän! Två år har vi haft tillsammans och jag känner mig så full av glädje när jag är här hos honom! Jag kan vända mig om och se min älskling ligga på sängen och vila, samtidigt som lyckan bubblar i hela kroppen! Jag kan smyga bort till sängen och pussa honom på kinden och leendet sprider sig i hela mitt ansikte när han vaknar till och tittar på mig. Jag kan ligga bredvid honom hela natten och känna hans värme och trygghet och önska att det aldrig ska bli morgon så jag måste göra något annat. Jag vet inte hur jag ska beskriva känslan, men jag antar att det är ett problem som alla som försöker beskriva lycklig kärlek står inför. Ett problem jag gärna har, så länge jag utsätts för det =)

Jag älskar dig Sigfrid!!!

Tigerplåster och sommarkänslor

Sommarfestivalen var jättehärlig! En vecka med strålande solsken, upptåg och bad i den lilla gölen! Once upon a time spelades hela natten, när inte discotältet gjordes osäkert!

Framförallt saknar jag mina egna livvakter och bästisar:

Adrian


och

Skåning



Andra jag gärna träffar snart igen är Johan, de glada norskorna, Olof, den andra skåningen (som jag inte minns namnet på) och allt annat glatt folk!

Fler bilder från veckan finns på http://picasaweb.google.se/astarinmyheart

RSS 2.0