Hej då alla!

Nu är allt som går att packa packat. Inget mer än att skriva klart söts brev finns att göra förrän i morgon. Jag kan fortfarande inte fatta att vi snart åker! Hej då alla! Ta hand om er medan jag är iväg!
Jag ska försöka uppdatera när jag kan!

//Lovisa

Nästan färdigpackad

En pyjamas, en fleecejacka, min mp3 och laddaren, glasögonen, plånboken, pennan och kameran med sina prylar, det är vad jag har kvar att packa. Känns skönt att det inte är så mycket kvar. Nu kan jag lägga mig, vår dygnsomvändning går bra, klockan är nio och jag är dödstrött. Godnatt alla!

//Lovisa

Kamera

Mycket händer!
Idag har jag köpt en kamera, en Fujifilm Finepix F50fd! Mycket trevlig kamera, tror jag kommer bli nöjd med den!
Nu ska jag fortsätta packa!

image12

Lite bilder på Kinesiska muren

Ett besök jag längtar efter:


image7


image8

image9

image10


Tror att det oavsett väder kommer vara en fantastisk upplevelse att få se denna vidunderliga mur. Vi kommer även att flyga över delar av den så ska bli roligt att se!

Info om Kina

Jag har fortfarande inte riktigt kunnat smälta att jag och Sigfrid kommer vara 900 mil från varann. När man såg hur liten jorden var trots att avståndet fortfarande var så långt förstår man verkligen att det inte är någon liten bit vi kommer åka. Måste se till att plantera ett bra gäng träd sen, har lite dåligt samvete för flygresan.

I alla fall, lite praktiska info.
* Jag kommer inte ha min mobil med mig. Det är svindyrt att ringa till och ta emot samtal i Kina, även att ringa själv kostar en förmögenhet. Sms/Mms är också jättedyrt. Därför tar vi bara med pappas mobil (så man kan skicka ett sms om man vill). Vill ni ha hans nummer, hör av er.

* Förhoppningsvis kommer jag att kunna komma åt datorer på varje hotell så hör av mig så istället. Skickar mejl till Sigfrid (på din yahoo sötis, så du vet var du ska kolla) när jag kan och kommer även försöka uppdatera här med jämna mellanrum. Hittar jag en postlåda kanske jag skickar några vykort med!

*Lämna gärna kommentarer här, eller skicka ett mejl, till astarinmyheart@gmail eller [email protected] (välj helst den första eftersom jag kommer prioritera den) så jag inte blir helt bortglömd för att jag åker dit.

* Söt, jag tar Clixen med mig för att kunna lyssna på dina söta (antagligen) meddelanden ♥!

* Är ert ärende till mig så akut att ni kan betala mer än 20:-/minut så går det som sagt att ringa, men tänk på tidsskillnaden.

* Tidsskillnaden mellan Sverige och Kina är 8 timmar. Är klockan 01.00 i Sverige är den 07.00. Ni fattar principen. Ring alltså inte 21.00 svensk tid ;-) Om ni nu måste ringa alltså.

* Känner ni att ni vill ha ett vykort, skicka ett mejl med er adress så får vi se ;-)

*Flyget från Sverige avgår 17, på morgonen/förmiddagen sitter vi på tåget, så passa på att ringa då eller runt lunch, det lär vara ganska mycket sen.

* Vi är hemma i Sverige ca klockan 17.00 och i Växjö ca 22.00.

* Ta hand om er jättemycket medan jag är iväg och inte kan se om er ;-)


Kina, here I come!




900 mil

Ja, ungefär så långt ifrån varann kommer jag och Sigfrid befinna oss under påsken. Hemskt!

Hade förövrigt mycket mycket härlig lägerhelg i Kalmar! Många nya roliga låtar och skoj att träffa alla lägervänner!

Nu ska jag sova!

Godnatt!

Pest eller kolera

Igår blev inte skoj. Jag fick inte ta några tester på blodcentralen för det visade sig at tman inte får lämna blod på 6 månader efter att man har varit i Kina. Så tack och hej och sedan en timme på stan innan bussen gick hem. Kände hur mitt huvud började göra mer och mer ont och när jag kom tillbaka till Alvesta mådde jag inte bra. Tänkte att jag bara hade två korta lektioner och sen skulle jag få gå hem så gick till skolan ändå. När sista lektionen var avklarad visade det sig att jag hade glömt bort att det var första informationsträffen om projektarbetet så jag fick sitta ytterligare en timme i skolan och må dåligt. Väl hemma la jag mig på sängen och somnade som en stock. Vaknade när mamma kom hem vid 18-tiden och mådde då bättre. Hela kvällen var helt okej, fick prata en bra stund med Sigfrid, fick arbete gjort och mådde inte så dåligt.

Men...
I morse vaknade jag med sprängande huvudvärk på vänstersidan av huvudet och in i ögat. Ingen dag är så förstörd som en där man vaknar med huvudvärk. Jag vill inte gå hem, för då måste min teatergrupp spela upp Romeo och Julia utan en Julia. Lite knepigt. Så blir till att sitta kvar i skolan tills dess. Usch, mitt huvud försöker nog seriöst mörda mig. Tur att det är studiedag i morgon...
Vill bara vara i Sigfrids famn i en sval skön säng. Ska kolla var Gun är och se om vi inte kan få redovisa på torsdag...

Läskigt

Idag ska jag till stan för att se om jag får bli blodgivare! Läskigt värre då jag är nål- och spruträdd! Men man måste möta sina rädslor och jag tror att det är lättare om man gör det för något gott än om man inte har någon anledning mer än att försöka "bevisa" för sig själv.


Jag vet inte vad

Igår var jag sådär läskigt trött-tom. Ni vet, när man bara är för trött för att orka bry sig om något. Man orkar inte göra något, orkar inte somna, kar inte prata. Man känner inte för någonting. Pga det har jag en fin bula i bakhuvudet igår. Smällde huvudet i väggen några gånger för att se om man blev tröttare. Kände inte ens att det gjorde ont. Usch, jag avskyr att bli så känslotom som man blir när man är sådan. Inte ens ett samtal med Sigfrid muntrade upp mig.
Inte helller att ett par där han var missbrukare och behandlade hennes barn (hans styvson) illa med hjälp av en psykolog redde upp sina liv, han blev nykterist och de kunde till slut leva tryggt ihop, nej inte ens det väckte några känslor. Tror det var Mediamarkt och Clas Ohlssons fel. Blev trött och fick huvudvärk.

Idag tar jag han om Sigfrids byar. Ska till och med göra ett övertagande åt honom. Hoppas allt går bra, men tror inte att jag kommer göra om det. Förvirrande! Först fick jag inte restider för alla anfall och sen var två byar borttagna. Men gårdagen som grund och en mycket förvirrad och läskig natt var det inte rätt dag att bli förvirrad med sånt. Aja, snart ska första anfallet skickas, sen rullar det på fram till 17. Synd att Sigfrid inte åker förbi här idag. Kan behöva en kram.

Natten var som sagt inte så skoj, drömde mardrömmar, drömde konstiga drömmar, drömde förvirrade drömmar, ja jag var inte utvilad när jag vaknade...

Usch, vet inte riktigt vad jag ska göra idag, dricka mycket så jag väger lite mer vid provtagningen för blodgivning i morgon? Just de, måste kolla upp busstider också...

Ska skriva lite gladare någon dag, det lovar jag, men just nu är mitt humör lika grått som vädret utanför fönstret.


En skrattande bebis förlänger livet!

Det var länge sedan jag skrev nu, tuff tid i skolan och pollen har gjort mig seg.
Idag kryssade jag iallafall runt lite på youtube och hittade några underbara filmer på urgulliga skrattande bebisar! Titta och skratta själva!


http://www.youtube.com/watch?v=cXXm696UbKY
(Bebis som skrattar åt att riva papper med pappa)
http://www.youtube.com/watch?v=x3Rw_3ky-uo (Tre söta klipp)
http://www.youtube.com/watch?v=I_mBLWpdwnI (Wii är skoj!)


Jag har träningsvärk i magen och kinderna!

Nu ska jag dock vara lite seriös och gå tillbaka till min franska-powerpoint och mitt biologiarbete!

Stor kram till alla och en extra puss till Sigfrid som tack för en underbar helg!

//Lovisa

RSS 2.0