Fulla veckor

Återuppstarten med massa bloggande gick sådär, detta mest för att jag har så mycket annat att göra att jag inte riktigt får ro att sätta mig och skriva. Så vad har hänt sen sist?

Jag satt som mötessekreterare på UNF Kronobergs distriktsårsmöte. 33 personer var närvarande vilket känns jätteroligt! Det diskuterades även en del "UNF Småland", en kaxig satsning från Smålandsdistrikten. Jag blev även urvald ur styrelsen, vilket kändes bra, nu när jag både är anställd och verkligen planerar att flytta. UNF Kronoberg kommer ju alltid vara distriktet i mitt hjärta, men jag hoppas på att kunna dra igång lite rolig verksamhet i Skåne när jag väl kommer dit.

Jag har även mer och mer aktivt börjat söka bostad till mig och Sigfrid. Jag har börjat intresseanmäla på massa lägenheter, spanat in novisch-systemet, anmält intresse till den drogfria korridoren samt börjat fila på en text till privatannons om att vi söker boende. Det ska bli spännande i höst!

Förra fredagen var jag på bal i Göteborg! En trevlig kväll med endast två missar, kylan och pepsin till ankbröstet (pepsi var tydligen det alkoholfria alternativet). Men som sagt, trevligt sällskap, ett spektakulärt fyrverkeri och många fina klänningar och frisyrer!

Annars är väl familjens stora inriktning just nu pappas femtioårsfest. Maten är nästan färdigförberedd, present ordnad, så just nu återstår mest annat pysslande och donande, som att göra trädgården fin, städa, göra klart småprojekt som hallen mm.

Mina projekt för dagen är:
*Baka sex pajer
*Sätta upp väv i hallen och grundmåla
*Slipa det som är spacklat och sedan grundmåla
*Tvätta sängkläder och passa på att hänga dem ute nu när snön har plockat ner det mesta av pollenet
*Göra två matteprov
*Skriva klart DÅM-protokollet och posta
*Köra lillebror t.o.r. till Ljungby
*INTE åka till Växjö och köpa den söta klänningen
*Planera aktiviteter till fritidsgården i morgon
*Puh*

Det är väl bäst att jag sätter igång!

Ny design

Om det nu ska till en förändring här så tänkte jag passa p åatt byta bloggdesign! Inget jag har snickrat ihop själv, sånt har jag inte hunnit lära mig, men tyckte ändå att det blev bra!

Om en kvart ska jag promenera ner mot stationen där tåget går mot Lessebo. Idag är första dagen jag jobbar själv, även om Hugo kommer vara där lite i början. Det är definitivt ett spännande jobb, dels för att jag får jobba med ungdomar, men sen också för de problem som finns. Det är en häftig uppgift att lära ungdomarna att respektera varann! Jag ska också utforska lokalerna ordentligt, nu när vi äntligen har fått hela huset! Nästa vecka kommer tre tjejer från Färöarna på besök, så jag ska kolla om tex. dansgruppen kan ha en liten uppvisning.

21.20 går tåget vidare mot Kalmar och fem över tio får jag krama älskling igen!

I morgon ska jag se om jag kan hjälpa Niklas och Festim med flera att förbereda DÅMet. Demokrati och fest, kan det bli bättre!

Nej, nu måste jag rusa om jag ska hinna med tåget!

Ett nytt kapitel

Jag har sedan jag kom hem från Nya Zeeland planerat att börja skriva här igen, men något har alltid kommit ivägen. Nu passade det dock extra bra, på grund av de saker som ger mig min flerbottnade rubrik.

* Jag kommer börja ett nytt kapitel i bloggen. Livet har förändrats och så kommer även innehållet. Mer diskussion, mer UNF, mer påverkan.
* Efter det brutala knivrånet mot 16 ungdomar på ett UNF-LAN i Alvesta känns framtiden omöjlig att spå. Vi har inte en aning om någon kommer dyka upp på aktiviteterna i fortsättningen. Vi måste på något sätt ta oss igenom det här och gå vidare. Jag hoppas att vi bara blir starkare.
* Mycket har hänt och kommer hända i mitt liv. Resan har påverkat mig mycket och hösten, med flytt och universitet kommer bli spännande.

En snabb sammanfattning av mitt liv då? Jag fyller min tid med att passa en söt liten unge på 7 månader, en distanskurs i matte på 25% vid KTH, jobba som ansvarig på UNF:s fritidsgård i Lessebo och ideella arbeten. Sigfrid har jobb på Öland och bor strax utanför Kalmar, så helgpendlingen är igång igen. Det tär på mig personligen att vara ifrån honom, jag saknar verkligen att få ha kvällarna ihop! Annars känner jag en stor glöd för UNF just nu och vill fortsätta att jobba utåt! DÅM:et i helgen kommer bli otroligt roligt!

Nej nu får det räcka för ikväll!

För kvällen passande låt!

Live your life with arms wide open
Today is where your book begins

RSS 2.0