Möte med Iggisar

Tänkte använda mig lite av det vår föreläsare i helgen pratade om =) Störningar i kommunikationen känns som något som ofta uppkommer mellan Iggisar och UNF:are, vi pratar ju nödvändigtvis inte riktigt samma språk.
Mötet kommer handla om DÅM:et, där Iggisarna vill att vi ska komma och vara söta och lyssna på deras underhållning (antagligen en dragspelare och lite allsång) och att vi ska ha mötet på samma ställe samtidigt.
Det kommer även handla om att vissa personer inom IOGT-NTO i Växjö lovar att UNF ska hålla i saker, eller arrangera saker eller att vår konsulent ska göra saker, utan att över huvud taget fråga oss först. Likadant frågar de Daniel (vår kunsulent) iställt för att fråga oss och blir sur på honom när han svarar att han inte kan bestämma sånt.
Tufft uppdrag.
Jag ska i alla fall göra mitt bästa för att framföra UNF:s åsikt!
Önska mig lycka till!

Studiedag del 3 (nu mindre hostig)

I morse blev jag väckt av att Söt råkade ringa ett videosamtal till mig =) Det var mysigt att vakna och få se hans ansikte en vanlig dag! Saknar honom så mycket! Får krama honom på söndag när han åker förbi Alvesta på kvällen =D Sen dröjer det till första helgen i oktober innan jag får krama honom igen...
Då är det lite mer än ett halvår tills han åker till USA. Det känns bättre nu, det känns inte lika farligt för hans del och inte riktigt lika jobbigt för mig. Det kommer ändå vara en intensiv period för mig, så jag kommer nog kunna underhålla mig. Men självklart kommer jag sakna honom! Inget fungerar så bra som nedvarvare och tankerensare som en helg i hans famn.
Nehe, nu måste jag fortsätta med det jag ska!

Hostig studiedag del 2

Hm, missade en liten förklaring. Självklart tillhör inte alla de papper jag har runt omkring mig Unf-grejerna, det mesta är skolarbete. Det här ska läsas, det här ska lösas, det här ska lämnas, det här ska lyssnas... Ja listan är lång, allt från svenskatal till fysiklabbar och projektplanen. Tur att man har en dag på sig att jobba igen lite då =) Nu ska jag hämta en stor kopp te och göra slut på hostandet för en stund!

Hostig studiedag del 1

Här sitter jag vid min dator, 6 dokument öppna på datorn, papper överallt runt om kring mig (det läskiga är att alla är relevanta), mobilen och kalendern framme för att hålla koll på allt. Studiedag var det ja. Just nu håller jag på att arrangera en vecka av värvning samt en ölköpsturné i Kronobergs län. 5 skolor ska få besök av oss UNF:are och vår klättervägg i nästa vecka. Skolorna är klara, nu är det bara folket kvar. Vilka ska säkra? Vilka ska värva? Dock trillar anmälningarna in hela tiden så det känns ganska lugnt! =) Ölköpet är lite värre, rollspelsgruppen har lagt beslag på hela veckan och är nu skitsura om de inte får följa med, men de vill inte lämna ifrån sig någon dag heller.

Aja, i helgen åker jag i alla fall till GBG på förbundssamling. Det ska bli skoj att komma upp och träffa alla trevliga människor igen! Plus att det ger mig en bra stund på tåget för att läsa och kanske göra läxor om jag har några just då.

UNF känns så härligt just nu! Det är verkligen skoj att vara DO, även om det kan vara lite slitigt ibland!



Capri

På lördag bär det av till älskade Capri (utanför Strömstad, inte i Italian) med älskade vännen! Jag är så glad att han ville följa med! Det är verkligen en av de mest romantiska platserna i min värld!

Kan knappt vänta! Packar och städar och pyssar =)

Gah!

http://www.politikerbloggen.se/2008/09/02/11896/

Usch och tvi och blä för ungdomsstyrelsen!

Kinaresan

Många bilder från Kinaresan finns nu ute på mitt webbalbum http://picasaweb.google.se/astarinmyheart
Kolla om ni känner för det =)

RSS 2.0