Lugn

Har suttit på en blöt äng och betraktat solnedgången, med gräs och sommarblommor lugnt vajandes runt mig. Luften var frisk och fylld med blomdoft och månen syntes tunn och gul bakom några sommarnattslila moln. Jag funderade på livet och framtiden, oron som finns i att inte veta vad som kommer.

Men så kom lugnet när tanken på alla mina vackra vänner letade sig till mig. Vad som än händer, kommer jag alltid kunna ta mig till en vän, ringa ett samtal för några uppmuntrande ord eller helt enkelt finna styrka i att jag vet att det finns folk som bryr sig om mig tillräckligt för att kalla mig deras vän. Med det lugnet i sinnet blir det lättare att tänka sig att allt löser sig. Jag är lugn.

 


Ledig

Så var slit-helgen över. I morgon blir det lunch med fina Ulrika och hennes Björn (ska se om han minns krit-kriget). Vi ska köra lite möbler till tippen, fortsätta baka paj och jag ska städa lite till. Optikern ska också hinnas med. Hoppas inte det blir så dyrt. Så ledig men fullbokad dag, som vanligt alltså.

Har inte träffat Sigfrid på länge och det märks. Är i desperat behov av att socialisera mig. Är i desperat behov av att sysselsätta mig. Allt för att dränka mitt desperata beov av närhet. Att lyssna på Emil Jensen är berg- och dalbana.

Men jag antar att det som vanligt är så att allt känns bättre när man har sovit, så nu ska jag göra det.

Lördagskväll

Och det känns som ja, jag vet inte vad men inte helg i alla fall. Ensam hemma, resten av familjen är fortfarande i stugan. S är på Öland, så lär inte höra av honom förrän i morgon.

Försökte skapa lite lördagsstämning genom att efter maten lägga mig i soffan med lite chips, vitlöksdip (ingen som tar skada av det ju ;) ) och lite trocadero. Tittade på Guldkompassen och upptäckte att jag inte minns storyn så väl längre, blev sugen på att läsa om böckerna.

Att lyssna på Emil Jensen får mig på konstigt humör. Helst av allt vilja bara promenera genom denna ljuva natt med någon jag tycker om. Det är ljust, det är varmt, en kväll som gjord för en promenad alltså!

I morgon blir det en A6-tur. Bävar lite, det är så jobbigt på helgen när man på fyra personer ska hinna med det mesta som 7 gör i vanliga fall... Men bara två dagar till, sen får jag en välförtjänts dag ledigt. Fick i alla fall höra att jag är omtyckt i restaurangen, både av personal och boende. Det var till och med en söt liten gubbe som friade, fick snällt berätta att "den fina jäntan har varit förlovad i ett halvår". =)

Nej, jag får tvinga undan det som drar i mig att ge mig ut och promenera och hoppa i säng istället. Fortfarande två dagar jobb kvar ju!

Godnatt världen!

Ensam

Tja, då ska de gnällas lite till =) Sigfrid är på firmafest, mamma, pappa och lillebror har åkt till stugan och gissa vem som ska gå och lägga sig nu? Jo jag, eftersom jag jobbar hela helgen och måndag. Ledig tisdag och sen är det full fart till fredag. Lördag blir det fest här ♥ och söndag gissar jag på lite härligt häng med de som sover över. Full fart alltså.

Lite positiva saker finns det dock, för på tisdag ska jag träffa Ulrika som jag inte har sett på väldigt länge! Ännu inte bestämt om det blir i stan eller hos oss, men vore trevligt vilket som =) Jag ser också fram emot att träffa de trevliga människorna som kommer till festen!

Men just nu sitter jag alltså här, ensam och lyssnar på konstig musik och ska gå och lägga mig i ett tomt hus. Har knappt hunnit prata med S heller. Morgondagens kväll lär knappt bli bättre, kommer vara för trött för att orka vara social. Suck...

Jaja, off to bed, så att jag kanske kan sova igen för natten igår.

Så förvirrat

Just nu känns mitt liv så rörigt. Jag kanske borde försöka skriva mer för att få ordning? Tusen tankar om allt möjligt snurrar snabbt snabbt snabbt. Detta påverkar mitt humör, min produktivitet, självkänsla och relationer, för att bara nämna några.

Vad som jag tror ställer till det mest är följande:

*Jobbet, det tär på mig på alla sätt. Länge sen jag har känt mig så kass som på jobbet och det är inte roligt! Blir så stressad av allt.
*De kommande studierna, kommer jag in på det jag vill? Kommer vi hitta någon stans att bo? Hur kommer det bli att börja plugga igen? Har jag valt rätt? Och mattekursen som jag håller på med, blir jag någonsin klar?
*Sigfrid. Vi höll på att glida ifrån varann men upptäckte det i tid. Dock fortsätter jag att oroa mig och saknar honom jämt. Ser fram emot att flytta ihop med honom igen!
*Drömmar. Jag drömmer mycket, varje natt och jag blir väldigt trött av det. Jag vaknar förvirrad, trött, ibland ledsen och ibland glad.

Allt det här, som jag liksom inte kan greppa och överblicka spär på stressen vilket gör att jag inte får något gjort. Jag längtar sååå till augusti när jag faktiskt får vara lite ledig. Då blir det Active-kongress, bla, och jag ser fram emot det så mycket!

Blandningen av positiva och negativa känslor är alltså också total, så jag vet aldrig hur jag mår. Jag vill få saker gjorda nu så jag slipper bekymra mig.

Jag ska börja med att gå till jobbet, E-tur mellan 10 och 19, för att få bocka av ännu en dag. Än så länge är 6 av 24 avklarade.

Tack till Sigfrid, Adrian, Rasmus mf för allt stöd, jag har behövt och kommer antagligen behöva det!
Tack till andra vänner för att ni får mig att tänka på annat.
Kram från en förvirrad liten tjej

RSS 2.0