Ikväll åker jag hem

Jag trivs bra i Kalmar. Gå omkring, det är lugnt i den här änden av stan. Trivs med att ha Sigfrid i närheten hela tiden. Att kunna krama om honom när jag vill, se hans underbara ögon, leka och busa (vi bara låtsas att vi är 18 och 23, egentligen är vi 5 år båda två) och bara vakna mitt i natten och krama om honom. Livet leker!

Ändå får jag tid för mig själv när han är iväg och jobbar. Och vi gör saker ensamma tillsammans. Till exempel är det väldigt härligt att ligga på hans arm och läsa, så länge han inte jävlas och läser högt, men då är det bara att kittla honom lite!

Men som sagt så åker jag hem i kväll. Känns tråkigt, men samtidigt skönt att komma hem till mitt rum och röja lite. Dessutom är jag lycklig då, eftersom han kommer redan på fredag kväll igen! Men nu har jag en del att göra, måste vara klar så jag kan förbereda allt inför FÅM:et (föreningsårsmötet med UNF Aring) när jag kommer hem.

Ta hand om er alla!

//Lovisa

6 dagar i Kalmar!

Ja, det är vad jag har att se fram emot nu! Ska sova så gott på tåget!

Vad jag SAKNAR dig!

image4


Om det bara hade kunnat vara någon centimeter, men nu är det ju som det är, 13 mil... Kan inte vänta tills på fredag! Älskar digt så min älskling!

Söndag

Söndag hos min älskling och jag vill inte åka hem! Varför kan man inte, när man äntligen har hittat någon som man älskar och som älskar en tillbaka, få tillbringa så mycket tid som man bara vill tillsammans? Varför ska avstånd och tåg skilja en åt? Skola och arbetsdagar, innan helgerna då man tillslut får ses igen? Jag älskar dig så min vän och jag kommer krama dig tills vi åker till stationen och där kommer jag krama dig till den sista minuten innan tåget går! I natt kommer jag att krama dig i mina drömmar och det kommer fortsätta tills nästa fredag när jag kommer hit igen! Jag älskar dig så mycket!!!

Saknar dig

Då var det mer än en vecka sedan du åkte. Veckan har varit en berg och dalbana. Jag har haft ont på diverse ställen, ont i magen hela vecka pga att det var fel vecka i månaden, ont i fingret då jag i tisdags frös en vårta, ont i ögonen pga en ögoninfektion, ont i huvudet av trötthet, men framför allt ont i hjärtat. Ändå har jag ofta varit jätteglad, för att i nästa stund bli ledsen igen (vilket jag borde vara av trötthet och arbetsbörda. Att sluta veckan med at thela helgen bo ensam i mitt stora hus gjorde mig just precis ensam. Jag trodde att det skulle bli skönt, men jag har mest bara blivit tröttare och ledsnare.

Jag saknar min älskling, men han behövde vara i fred lite idag. Väckte honom, ringde och väckte honom en gång till, ringde ytterligare en gång när jag skulle skala potatis för att få lite sällskap och vi sa hej då när han skulle cykla och handla. Efter ett tag när jag hade varit duktig och gjort skolarbeten och inte hade mer att göra och inte orkade sitta mer på datorn funderade jag på vad  han gjorde. Jag ville egentligen inte ringa, jag kände mig jobbig och påträngande när jag hade gjort det så många gånger och då jag faktiskt hade fått väcka honom en gång till, vilket nog inte var så poppis... Jag är dessutom jätterädd för att vara i vägen, vara störande eller på något annat vis inte vara tillräckligt bra så att jag förlorar personers kärlek... Efter ungefär en halvtimmes funderande på vad jag skulle göra bestämde jag mig för att skicka ett sms och kolla vad han gjorde (för att veta om det gick bra att ringa eller om han gjorde något annat). Jag fick inget svar, så efter ett tag ringde jag i alla fall. Det visade sig att han ville vara i fred ett tag (vilket jag mycket väl kan förstå, jag är sådan ibland med) men att han inte vågade säga det till mig för att han trodde att jag skulle bli sårad. Istället hade han låtit bli att svara på mitt sms. Så om några killar läser det här, ignorera inte era tjejer om de hör av sig, säg mycket hellre att ni behöver vara ifred lite! Om man ignorerar en tjej så blir de oroliga och förvirrade och antagligen mycket mer ledsna än om ni förklarar läget som det är! Å andra sidan, missförstå inte heller tjejer om de vill kolla var ni är, det är inte för att de MÅSTE vet vad ni gör, utan ofta för att de bara vill veta om det är lämpligt att höra av er! Glöm inte heller att ni kan vara den viktigaste personen i hennes liv och att även om hon inte kan vara med dig och dela livet med dig så vill hon i alla fall vara med lite och veta vad som händer er!

Aja, nu har jag i alla fall skrivit av mig lite, ska gå och fika och kanske ta en dusch så får vi se sen.

Lyssnar på Bubbly med Colbie Caillat, tänker på hur underbart vi har det.
The rain is fallin' on my window pane
But we are hidin' in a safer place
Under cover stayin safe and warm
You give me feelins that I adore

They start in my toes
Make me crinkle my nose
Where ever it goes I always know
That you make me smile
Please stay for a while now
Just take your time
Where ever you go

I've been asleep for a while now
You tuck me in just like a child now
Cause every time you hold me in your arms
I'm comfortable enough to feel your warmth

It starts in my soul
And I lose all control
When you kiss my nose
The feelin shows
Cause you make me smile baby
Just take your time now
Holdin' me tight



Jag älskar i alla fall dig Sigfrid! Älskar älskar älskar dig!

RSS 2.0