Tom

Jag dör lite utan dig...

Konstigt

Jag mår jävligt konstigt. Jag kan inte skratta, kan inte gråta. Jag känner bara tomhet och en lätt hopplöshet. Vad ska jag göra? Klickar på samma länkar om och om igen för att upptäcka att jag redan har varit där. Har inte ro att skriva på mitt projektarbete, har inte ro att läsa min bok, har inte ro att sitta, inte ro att sova. Jag är inte trött och inte pigg, inte hungrig, inte törstig men hela tiden sugen på något jag inte kan sätta fingret på. Och ovan på allt denna jävla mensvärk!

En sak är i alla fall helt säker

Jag älskar dig Sigfrid!


Så kom den dagen

Jag har gråtit slut på tårar och ser ut som något hämtat ur en skräckfilm.

När tåget rullade från stationen med älskling på andra sidan glasrutan trodde jag att mitt hjärta skulle gå sönder.

Jag ville vara stark och visa hur glad jag var för hans skull men det enda jag kunde göra var att lipa och klamra mig fast vid honom...

I vanliga fall drunknar jag i hans havsfärgade ögon, idag höll jag på att drunkna i mina egna tårar.

Nu känner jag mig mest bara tom. Jag gråter inte, jag har bara ont i magen och hjärtat.

Fram till 11 sitter Sigfrid på tåget, sen åker han till killarna och packar om. 17 ska de äta hejdå-middag och runt 19 bär det av mot flygplatsen. 21.20 lyfter planet mot London där de sitter resten av natten och i morgon morgon åker de vidare till USA.

Det känns så overkligt, är vi redan där?

Å andra sidan, då är vi snart framme vid junis slut och jag får hem min älskling.

Jag har ont i magen

Lista på saker jag gillar och ogillar

Jag gillar:

* Att jag kan ge blod till 84,25% av världens befolkning (även 84,25% av Sveriges befolkning).

* Att de sopade gatorna i förra veckan. Det är så mysigt att cykla på!

* Att mitt projektarbete snart är klart!

* Sigfrid

* Spotify

* Verles gammelskog och ett klick för skogen

* The Big Bang Theory

* UNF!


Jag gillar inte:

* Kuheli, jag har Kuheli-allergi.

* Pollen

* Att söt flyttar!

* Stress

* Äppelbo gånglåt

* Falska vänner

* Snön just nu! Brr så kallt, mina vårkänslor hade ju kommit!

* Att det är så mycket kvar att göra på projektarbetet

* Att jag bara kan ta emot blod från var tredje människa

Spotify och en vecka kvar!

Igår fick jag en inbjudan till Spotify och OJ vad positivt överraskad jag blev! Sitter och lyssnar på en mysig playlist som jag fick av Vidar och njuter av att min projektrapport blir längre och längre. Mitt mål är att den ska vara färdig senast torsdag.

I helgen började vi packa ihop Sigfrids saker på riktigt. Det var jobbigt på många olika sätt, något jag tror vi båda kände. Samtidigt närmar sig resan med stormsteg, snart är det bara 7 dygn kvar tills deras flyg lyfter härifrån. Jag vet inte hur många gånger jag lipade i helgen, jag är inte alls så stark och duktig somjag skulle vilja, tror det är tröttheten som spökar.

Stressen och tröttheten märks nu. Även om det är ganska lugnt med projektarbetet för min del känner jag mig jagad av det hela tiden. Allt annat som borde ha gjorts och ska göras gör inte saken bättre (ex fysiklabben, stundande stora prov, papper till DÅM:et, tid med familjen, hjälpa till att måla brädor osv). Jag känner en press från familjen och andra, som kanske inte vet hur mycket jag har och som tycker att jag borde göra mer med deras saker...
Samtidigt som jag lägger ner mycket tid på att mentalt förbereda mig på Sigfrids resa.

Pollenet spökar för mig med, näsan rinner, ögonen är geggiga och medicinen och allergin gör mig trött.

Det känns som om livet kan bli lite jobbigt de två kommande veckorna, eller rättare sagt, till söndagen den 5 april i alla fall, sen är allt över. I alla fall tills man behöver börja bekymra sig om kemin, matten och fysiken...

Usch, vad ska jag göra av all tid? Inget projektarbete, inte DO, inte föreningsstyrelsen, inte D-rådet, ingen Sigfrid, inte elevrådsstyrelsen, antagligen inte kursgårdsstyrelsen...

Man kanske ska gå och bli träningsnarkoman? Nej just det, jag kunde ju inte ens jogga till bussen utan att nästan få ett anfall på grund av pollenet.

Plugga? Tråkigt, kanske lite...

Spela fiol? Det kan nog vara en bra sak! Roligt och nyttigt!

Åka och hälsa på kompisar? JAA =)

Jag löser nog livet ska jag se....

Nu börjar det bli jobbigt....

i morgon är det två veckor tills han åker. Jag börjar bli orolig och framför allt ser jag inte fram emot den dagen. Jag är lättretlig, svajig i humöret och har svårt att koncentrera mig. Det skar i hjärtat när jag vaknade inatt och såg honom ligga där bredvid mig. Jag låg så länge, länge och bara tittade på honom och tänkte på hur han snart kommer vara försvunnen, att det snart kommer dröja länge innan jag får ligga så med honom igen.

Jag vill inte åka härifrån. Jag vill tillbringa varje möjlig minut och sekund med honom. Jag vill inte behöva tänka på massa saker som projektarbeten och labbrapporter utan koncentrera mig till 100% på bara honom. Jag vill titta på film i hans armar, jag vill glida mellan sömn och vakenhet i hans famn, jag vill vara nära honom så mycket jag kan!

"Det ska bli skönt att koma iväg nu, få lite omväxling, göra något annat" satte djupa ledsna spår i mig. Jag tog åt mig, även om jag gissar att det är vardagen som börjar bli tråkig för honom. Vem vet, det kanske blir ännu bättre mellan oss när jag inte längre är vardag, när ett kort samtal kan ses som en lyx och det inte är möjligt att meddela sig när man vill.

Nu har tillslut verkligheten hunnit ikapp, nu är det inte "lång tid kvar" tills han ska åka, nu är det bara 15 dagar.

Nya saker med dagen

+ Mina söta biblotikarier som efter att jag hade förklarat mitt problem flitigt manipulerade systemet (de var 4 stycken) så att jag kunde få ha min bok till 1:e april! Tur att man är stammis!

+ MVG på fysikprovet! Jättebra resultat! Två poäng från full pott var betydligt mer än vad jag hade väntat mig!

+ Studentmössorna kom idag!

+ Blåbärssoppa är gott!

+ Något mycket pussitivt är antalet gång jag har fått prata med Sigfrid idag =)

+ Snälla Anders som muntrade upp mig på morgonen



- Jag mår illa och har ingen vidare aptit, blåbärssoppa fungerar dock som sagt.

- Studentmössorna har kommit

- Studentkläderna har inte kommit

- Jag har mycket att göra idag

- Jag höll på att kvävas när jag cyklade till skolan (pollen)

Som vanligt kan man inte bara vara...

...Glad! Men jag är ändå ganska glad nu.

På tåget i lördags ringde någon från valberedningen till förbundsstyrelsen och sa att jag hade blivit nominerad och frågade om jag var intresserad. Jag tackade nej, att vara ledamot i förbundsstyrelsen och spendera 3/4 år utomlands under samma period är kanske inte så bra. Men att någon tycker att jag gör ett så bra jobb och uppskattar mig så mycket att han/hon har nominerat mig gör mig jätteglad! Ibland är det svårt att vara engagerad ideelt, och man får inte så mycket feedback, så det här var väldigt roligt!

Jag har världens mysigaste t-shirt på mig just nu! Jag har lånat/kidnappat den från Sigfrid och har den att sova i och den är jättestor och väldigt mysig! ♥

Jag är också glad för att vi lekte på äventyrsbadet i Växjö i lördags! Var roligt att se så många nya och gamla unfare samlade! Och skoj att träffa vår allas favorit-skåning, Joakim!  =)

Helgen var som vanligt underbar. Vi tittade på två star wars-filmer och jag tycker fortfarande att det är lika läskigt när det fryser ner Han Solo. Men det var väldigt mysigt att spendera så mycket tid på gos med sötnos! Åh vad jag älskar dig och oj vad jag kommer sakna dina kramar!



...Arg/ledsen. Men jag är ändå ganska ledsen och arg nu.

Jag är arg på alla dumma pollen! Jag hatar att ha pollenallergi och nu är det redan igång, höll på att kvävas när vi sprang till tåget igår!

Ledsen för att dagarna snabbt tickar mot den 31:e. 21 dagar, 12 timmar och 1 minut kvar. Jag blir mer och mer medveten om hur lite jag vill vara utan honom.

Arg för att jag måste läsa ut en bra bok jättesnabbt och inte får njuta av den. 460 sidor på tre dagar, ger ungefär 153 sidor per dag.

Arg/ledsen på samma ljugande person som vanligt. Hoppas det tar slut nu.

Ledsen på att hamna mittimellan.

Arg på att jag måste komma på vad jag vill bli, och måste veta det på riktigt. Arg för att jag inte har kunnat göra det än och därmed blir stressad över framtiden.

Ledsen för att jag ska sluta som DO, det har varit fartfyllt, ibland stressigt men oftast riktigt roligt och har gett mig många goda vänner och mycket erfarenhet.

Lite ledsen för att kursen i helgen kostar 500:- vilket jag inte har råd med. Ekonomimässigt suger det att vara student.




Vet inte om det blir över lag plus eller minus. Men det är rätt okej ändå.

Arga tankar

Sedan i lördags (och visserligen innan dess med) har jag varit jagad av arga tankar. Så det här hade kunnat bli ett sånt där inlägg i stil med "åh vad jag hatar dig och varför har du gjort såhär mot mig och varför ska du förstöra mitt liv och varför är du så elak och varför?" men jag tänkte jag skulle hoppa över det.

I stället sitter jag här och tänker på hur lycklig jag är över att jag har min älskade pojkvän. Hur lycklig jag är som får tillbringa en dag i en fin lägenhet och att han snart kommer hem. Hur mycket jag älskar att ligga i hans famn och hur glad jag är över att jag har vänner som bryr sig. Att jag har tak över huvudet och mat på bordet. Att jag kan spela musik. Att jag inte är rädd.

Jag kan ändå inte låta bli att vara arg!

RSS 2.0