Toppen...

Hämtade för en stund sedan ut min dator som kom idag. Fick avin med sms vid 10 men då var jag inte i form för att orka åka dit. Men nu kurrade magen ordentligt så åkte till Ica, hämta lite att laga mat på och plockade ut mina två lådor.
När jag skulle gå hade några klasskompisar dykt upp, så nu kommer väl ingen tro att jag har mått dåligt idag utan bara skolkade från provet... Yes!
Förklarade läget när jag fick se dem, men fick till svar från en: "Vem hade inte huvudvärk i morse". Så inte en chans att hon trodde mig i alla fall.
Men men, spelar ingen roll, jag vet hur jag har mått hela förmiddagen och bara för att jag för stunden orkade något med hjälp av alvedon betyder väl inte att jag har mått bra resten av dagen. Det är bara jag själv som vet hur jag har mått, alltså är det bara jag själv som kan bedöma. Dessutom är huvudvärkssmärta inte något givet värde, det kan variera från person till person.

Nu ska jag i vilket fall äta, sen ska jag nog sova igen. Orkar inte sitta här mer och orkar inte skruva ihoop min nya dator, så känns lika bra.


Kemiprov och snart helg

Idag skulle vi gjort kemiprovet. Jag kände mig väl förberedd, men igår fick jag en blixtrande huvudvärk och gick hem. Sov nästan fyra timmar i rad utan att det hjälpte speciellt mycket, så började ana att det kunde vara en av mina tvådygns-huvudvärkar. Så för att hjälpa lite drack jag massor och la mig tidigt. Klev upp vid 7 som vanligt och drack en kopp te och åt en macka, men huvudet bultade mer än igår. Bara att sjukanmäla och lägga sig igen.
Lite fegt tycker ni kanske, men jag har haft Gunilla i kemi förut och proven är i princip det enda hon bedömer en på. Så ska man ha MVG, vilket jag inte borde ha något problem med i den här kursen - det är roligt och spännande och lätt att plugga, gäller det att  skriva som sämst VG+ på första, MVG på nästa och MVG på sista. Det skulle jag inte klarat idag, jag skulle nog inte ens kunnat sitta i samma rum som det brummande, lågfrekventa ventilationssystemet. Därför är jag hemma idag, med alvedon och vatttenflaska och försöker bli så bra att jag kan spela på konserten ikväll.

Förhoppningsvis kommer min nya dator idag med!

Nu ska jag lägga mig en stund till.

Kramar

Söndagkvällsfunderingar

Jag är på förhållandevis gott humör, men saknar min älskling väldigt mycket! Jag vill vara hos honom i hans fina lägenhet, sitta i hans knä och titta på film insvept i massa täcken, laga mat tillsammans med honom med radion på högsta volym, brottas, busa, gå på promenad, men framför allt bara få vila i hans famn. Det kommer bli outhärdligt att vara ifrån honom så mycket i vår! Funderar redan nu på hur jag ska kunna skicka små kärleksmeddelande med honom ut på Atlanten...
Aja, nu ska jag lägga mig!
Godnatt på er!
Kram!

Fick ett mejl av en kompis

Han undrade om jag kunde berätta lite för honom om UNF, han visste ju att jag är lite inblandad i det  =)
Han fick inte lite, jag ville ju berätta om allt, allt, ALLT roligt vi gör i UNF! Så här såg mitt svar ut:

"Hej!

Självklart! Jag hoppas att jag kan dela med mig av mina erfarenheter till dig!

Allt praktiskt och sånt jag glömmer bort att berätta står på http://www.unf.se/om-unf/ där man även kan bli medlem (http://www.unf.se/Bli-medlem/).

UNF, Ungdomens nykterhetsförbund, är ett partipolitiskt och religiöst obundet ungdomsförbund med många åsikter inom politiken. Det finns många sidor och många saker som omfattas av UNF.

Dels vill vi vara ett alternativ till suparkulturen och därför hittar vi på många roliga aktiviteter dels i veckorna och sen på helgerna med. Allt från läger och kurser till aktiviteter i de lokala föreningarna. I min förening har vi till exempel köpt en projektor och kör oftast någon aktivitet för (exempelvis tårtbakartävling, rollspel, eller tv-spelskväll) för att sedan titta på film resten av kvällen.

En annan stor sak är att lära ungdomar om demokrati. Vi kämpar ju trots allt för ett demokratiskt och solidariskt samhälle. Detta försöker vi dels få fram genom att vi själva håller i alla möten och bestämmer allt själv, vi är ju en organisation för ungdomar, men framförallt _av_ ungdomar! Jag menar, hur många organisationer har en 18-årig tjej som distriktsordförande och ensam arbetsledare för anställd personal? Vill man inte, behöver man inte engagera sig mer än att betala in medlemsavgiften varje år och därigenom göra ett ställningstagande =)

Vårt politiska engagemang är något som många tycker är roligt! Ölköpskontroller, politikerdebatter, manifestationer eller bara vara ute på stan och snacka med människor eller affischera. Det finns mycket man kan göra och bara fantasin sätter gränser!

Något som jag tycker är viktigt är mötet med alla härliga människor och erfarenheterna man får! Jag åker gärna på läger, dels för att man gör så mycket skoj, dels för att man lär sig så mycket och dels för alla underbara människor man träffar! Samtalsämnen finns det ju alltid, vi har ju något gemensamt tillsammans i det beslut vi har tagit. Man får också chansen att åka utomlands, vilket ger stor erfarenthet och många vänner!
Jag älskar också att det finns så många underbara, sköna människor i UNF, något man märker tydligt när man är på läger. Det finns också alltid folk i ens egen ålder!

Som sagt kan man engagera sig så mycket eller lite man vill i UNF, man kan också komma några gånger i en förening som ligger nära en.

Om man väl bestämmer sig för att gå med i UNF kan man antingen gå med via hemsidan, eller genom att fylla i en värvartalong. Det kostar 50 kronor per år, väldigt lite pengar för väldigt mycket skoj!"

Varje gång jag ska förklara vad som är så bra med UNF eldar jag upp mig alldeles och det i sig måste väl vara ett ganska bra betyg! UNF har betytt så otroligt mycket för mig genom åren och det vil jag tacka alla underbara människor i denna fantastiska rörelse för! Fortsätt kämpa, vi gör skillnad!

ELD OCH LÅGER - KAMP MOT DROGER

Graviditetsnoja och feberfunderingar

Detta är ett inlägg jag skrev i förra veckan, men som av någon mystisk anledning försvann, men nu återpubliserar jag det då jag såg att det hade hunnit sparas på facebook =) Håll till godo!


Ja, det kantades gårdagen av. Bara för att klargöra så att inga missförstånd uppstår, jag är inte gravid! Det hela ledde i alla fall till en mysig natt i telefon med min älskade pojke! Å, vad jag skulle vilja bo med honom och kunna spendera sådana här nätter i hans famn!

Sjuk har jag varit sen i lördags kväll med, men idag är jag bättre så ska gå till skolan i morgon.

Idag spelade jag på en elevkonsert och fick en flash back från min absolut första konsert. Jag var så fruktansvärt nervös, stråken hoppade, fingrarna skakade fram det snyggaste vibratot jag antagligen någonsin har producerat och benen höll på att vika sig under mig. Alla var där, eller så kändes det i alla fall, mamma, pappa och lillebror, gudmor, gudfar, Bernt mf.

 Idag gick det bättre, och jag och Marika konstaterade att vi trots allt har spelat ett tag. Över 150 månader, mer än 23 terminer =)

I helgen bär det av till Linköping! Ska bli så härligt med en helg med folkmusik! Och en helg med sötnos! Och att träffa Axel igen!

Men nu ska jag se till att komma i säng!

Och som sagt, nej, jag är inte gravid! Inte än på några år i alla fall ;)

Kort dikt

För långt bort för att krama dig
För långt bort för att se dig
För långt bort för att hålla dig i handen
Men aldrig för långt bort för att älska dig!

Kastanjer

Jag skulle vilja ge dig en kastanj, ett tecken på min kärlek till dig.
En kastanj, det vackraste jag vet, efter dig.

Men jag vågade inte, trodde inte du skulle förstå min gest.

Trodde att du skulle se mig som barnslig, inte se timmarna jag la hemma när jag letade upp den vackraste av dem alla.

Trodde du skulle se mig som fånig, förvirrad ta emot den, inte förstå att jag gav dig allt.

Ville och kunde inte förklara för dig då, men att ge dig en kastanj skulle betyda att jag gav dig allt. Ett tecken på min kärlek, min tilltro, jag skulle lika gärna kunna plocka ur mitt hjärta och ge det rakt till dig.

Nu tycker du väl säkert att jag är fånig av andra anledningar. "Varför betyder en kastanj så mycket?" och "Varför vågade du inte säga det?"

Jag älskar dig! Jag älskar dig! Jag älskar dig!

JAG ÄLSKAR DIG!


Jag skulle vilja ge dig en kastanj, men jag vågade inte.
Förlåt

Börja tänka själva!

Hej alla!
Det har blivit ett tag sen sist, livet snurrar på i 180 km/h just nu och lugnar inte ner sig förrän på onsdag. Idag läste jag runt lite på bloggar och hamnade på UNFs förbundsordförandes blogg. Robert är en person jag känner mycket respekt inför, en go och glad kille som vet vad han vill och tar sig dit, inte med fula maktknep utan ett glatt leende!

Han var i torsdags med i Debatt på SVT "mot" Blondinbella. Janne Josefsson körde fult spel och jag tyckte verkligen inte att han gjorde ett bra jobb. Han försökte bara  på de ynkliga 7 minutrarna hetsa fram rubriker till kvällstidningarna. Jag hade stort förtroende för SVTs Debatt, men nu vet jag inte om jag ger så mycket för det längre. Speciellt inte Janne Josefsson.

Jag hamnade också på den här bloggen http://blog.brokep.com/2008/09/12/sverige-vax-upp/ vilket fick mig ännu argare.

Man ser det man vill se och hör det man vill höra, och jag kanske är precis likadan (fast på andra sidan av åsikterna) men jag hoppas att folk ibland kan tänka lite själva med.

Nu ska jag gå och lägga mig, Linköping var jättehärligt, men det blev inte så mycket sömn.
Jag saknar älskling som vanligt!

Godnatt alla!

RSS 2.0