God Jul!

En vit jul blev det till slut! När jag klev upp i morse var marken täckt av ett tunnt, tunnt lager snö och härligt var det!
Julen har i övrigt varit bra med, trevliga presenter, och mysigt att låna mormors morgonrock i morse! Fick dock en riktigt fluffig egen i julklapp =D

På kvällen den 28:e bär det av mot Åre så att jag ska lära mig att åka skidor! Kommer förhoppningsvis bli en riktigt trevlig vecka med Axel, Sigfrid och Erik! Ska vara riktigt nyårsfin med!

Aja, på fredag bär det av hemmåt och mot älskling, men fram tills dess kan ni inte räkna med så mycket kontakt. Ring gärna eller hör av er på annat vis, det uppskattas!

Jag önskar er alla en riktigt härlig jul!

Kramar från Lovisa

Åh så härligt med snö!

Äntligen är snön här och det biter i öron och näsa när man är ute och cyklar! Fast eftersom många av vägarna runt där jag bor har stängtas av för biltrafik var det ordentligt halt i morse, plogbilarna kommer ju inte heller fram! Jag höll på att stå på näsan många gåner men klarade mig faktiskt helskinnad!

Just nu sitter jag och dricker nyponsoppa(!) och laddar inför eftermiddagen. Ska åka in och lämna blof för första gången, jag är betydligt lugnare än vad jag var sist i alla fall. Tillbaka till nyponsoppan, alla som känner mig vet att jag alltid har haft problem med nyponsoppa, men när jag uppför backen mot mitt hus kände jag ett mycket starkt sug efter nyponsoppa! Jag kom in i huset och skulle precis fråga pappa om vi hade något pulver hemma, när han sa "Jag har gjort lite nyponsoppa, det står på bänken". Gissa om jag blev paff! Pappa är bäst =)

Så nu sitter jag i alla fall här med en stor kopp nyponsoppa och tycker att det ärr jättegott!

Ibland är man konstig...

Tillbaka till skolan

Efter mycket hostande fick jag tillslut en lugn natt. Jag försökte gå till skolan igår, men det funkarde inte, fick gå hem och lägga mig efter kemin. Jag försöker idag igen, är mycket piggare men har en del huvudvärk. Det känns att jag har något i kroppen, men jag vet inte om det var det som bröt ut iom hostan eller om det är något annat som ligger och lurar. Orkeslös känner jag mig i alla fall. Jaja, vi får se hur det går idag, biologin tror jag är det viktigaste att inte missa idag. Tur att jag inte ska sjunga under lucia!

Vi ses i eftermiddag!

Trevlig överraskning!

Idag damp det ner en trevlig överraskning i brevlådan! Ett musikerkontrakt!

"Produktion: Marika och Lovisa
Arvode: SEK 1500:-"

Härligt såhär till julen =)

Och fler spelningar är på G!

1 december

Igårkväll blev det mysigt, bäddade ned mig i sängen med värmekudde tidigt och ringde till sötnos. Vi pratade ganska länge och jag blev betydligt gladare igen! Dock kände jag att jag ville ha jullov på direkten, så att jag kan ligga och mysa i sängen med honom i mitt nu väldigt mysiga rum! Borde lägga upp en bild, det blir faktiskt väldigt väldigt mysigt när jag bonar om inför advent! Stjärnorna i fönstret, det röda överkastet, de stora mjuka fluffiga kuddarna, den röda, mjuka mattan och gardinerna som går i samma nyans! Mys i massor!

Är ganska trött på skolan just för tillfället, mycket att göra och trött av mörkret! Varför kan man inte senarelägga skolstarten under mörkertiden? Börja någon gång runt 9?

Kemi klockan 8 på måndagsmorgonen är inte optimalt!

Nu har vi i distriktsstyrelsen Kronoberg startat en blogg för att informera om vad som händer! Redan nu kan ni läsa om när vi var på middag med fullmäktige =)

I förbifarten kan ju också nämnas att jag fick MVG på uppsatsen i Svenska B!

Jag är förhållandevis glad idag, men har tyvärr ordentlig huvudvärk. Blir nog en stund i sängen när jag kommer hem!


 

RSS 2.0